Ünalan Advocatenkantoor is een familieonderneming. De naam van ons kantoor heeft te danken aan ons achternaam ‘’Ünalan’’ betekent ‘’roem, faam’’ in het Turks. Dit is ook een van onze doelen. Een goede onderneming begint met een goede samenwerking en wederzijdse vertrouwen binnen het kantoor. Als familie is het belangrijk om een hechte band te hebben met elkaar zodat je een eenheid kunt vormen. Zo zijn wij als zus (Meral Ünalan-Akkan) en broer (Atilla Ünalan) een voorbeeld van hoe een combinatie van beide aspecten; familie en zakelijk onder één dak kan samengaan.

Als oudste kind van de familie ben ik begonnen met de advocatuur. Vervolgens is  mijn jongere broer Atilla mij gaan volgen. Ons jongste broer Emre heeft ook onlangs zijn HBO recht opleiding afgerond en aldus een team van juristen binnen een familie!

Wij vinden het belangrijk om kennis, ervaring en deskundigheid te bundelen tot één kracht en op een laagdrempelige manier mensen van juridisch advies te voorzien. Waar nodig zullen wij ook op sociaal/maatschappelijke vlakken naar de juiste wegen en instanties doorverwijzen en ondersteunen. Wij zien het begrip ‘’advocaat’’ meer dan alleen een procesadvocaat . Ook buiten de letterlijke tekst van de wet kunnen er weldegelijk in overleg praktische oplossingen worden gevonden zodat cliënten alsnog hun doel kunnen bereiken. Wanneer het echter moet, dan zullen wij als procestijgers het onderste van de kan halen!